Dr. Georgina Verlinden

Consultaties gaan door op volgende adressen:

Statiestraat 6
1740 Ternat

OF
Eikveldstraat 8
1742 Sint-Katharina-Lombeek


Als kind was ik gefascineerd voor alles wat met spuitjes, operaties en ziekenhuizen te maken had. Voor mijn ouders was het dan ook niet verwonderlijk dat hun dochter voor het mooie beroep van arts koos. Dicht bij de patiënten staan is belangrijk voor me, daarom was het een evidente keuze om voor de specialisatie Huisarts te kiezen.

In Juni 2005 studeerde ik af als algemeen arts aan de Vrije Universiteit Brussel en vervolledigde tussen 2005-2007 mijn huisartsenspecialisatie bij Dr. Vandenbussche in Alsemberg.

Mijn jeugd bracht ik door in Zellik en ik was dan ook op zoek om mij als arts  in de buurt te kunnen vestigen. In 2007 kreeg ik de mogelijkheid om de bloeiende praktijk van Dr Dooms in Ternat over te nemen.

In september 2014 was ik verheugd Dr. Malfait te mogen verwelkomen in de praktijk en ontstond de praktijk Huisartsenstatiestraat.

In mijn vrije tijd zoek ik graag het gezelschap van familie en vrienden op. Sport, waaronder Yoga en karate, nemen ook een deel van mijn leven in. Ik ontmoette er mijn man, Tom. In 2010 werd ik mama van mijn zoon, Thor en werd het een hele kunst het evenwicht proberen te bewaren tussen werk en familie.

Omdat de continuïteit van zorg voor de patiënt belangrijk is als huisarts, engageerde ik mij als wachtverantwoordelijke voor Ternat en als bestuurslid van Huisartsenkring Pajottenland.

Na 13 jaar als praktiserend huisarts acht ik de tijd rijp om mijn ervaring te delen met nieuwe huisartsen in opleiding. Vanaf het najaar 2020 zal ik als praktijkopleider optreden om een HAIO (Huisarts in opleiding) te begeleiden.

Een HAIO  is een volwaardig gediplomeerde arts die zelfstandig consultaties en huisbezoeken doet . Dit gebeurt in overleg  met mij. Uiteraard blijf ik nog steeds mijn huidige werk als jullie huisarts verder zetten.

Mede dankzij jullie begrip kunnen we deze nieuwe generaties artsen verder laten bekwamen in dit mooie beroep van huisarts.

Dr. Ana Malfait

Consultaties gaan door op volgende adressen:

Statiestraat 6

1740 Ternat

OF

De Klei 13

1741 Wambeek


In 2012 behaalde ik mijn diploma van arts aan de Universiteit te Gent. Nadien vervolgde ik mijn opleiding tot huisarts gedurende een jaar op de spoeddienst van het UZ Jette. Mijn laatste jaar als huisarts in opleiding werkte ik in een groepspraktijk te Wolvertem.

Als kleuter kwam ik in Sint-Katharina-Lombeek wonen, waar ik dan ook mijn verdere jeugdjaren heb doorgebracht. Samen met mijn partner was de keuze dan ook snel gemaakt om in deze streek te blijven wonen en werken.

In 2014 kwam ik in contact met dr. Verlinden Georgina en beslisten we om samen te werken. Op dat moment ontstond Huisartsenpraktijk Statiestraat.

Mijn interesses zijn divers. Ik ben een leergierig persoon en laat niet na me regelmatig bij te scholen. Ik ben tevens erkend arts voor politie en defensie.

Ik omring me graag met warme personen en maak daarom graag ook tijd vrij voor familie en vrienden.

Dr. Louise Vanden Bemden

Vanaf het najaar 2020 zal dr. Verlinden als praktijkopleider optreden om dr. Louise Vanden Bemden te begeleiden.

Consultaties gaan door op het volgende adres:

Statiestraat 6

1740 Ternat


De microben voor geneeskunde kreeg ik al van jongs af aan door via mijn vader die reeds dertig jaar huisarts is. Gebeten door het medisch vak begon ik 7 jaar geleden aan de opleiding geneeskunde. Vorig jaar behaalde ik mijn diploma aan de KU Leuven. 


Na het afronden van mijn opleiding werkte ik een jaartje als arts bij Kind & Gezin en als CLB-arts te Brussel. Dit was een erg leerrijke ervaring, maar het beroep van huisarts begon steeds meer te kriebelen. Daarom start ik vanaf oktober aan mijn specialisatie huisartsgeneeskunde en zal ik anderhalf jaar werken in de praktijk van dr. Verlinden en dr. Malfait.  

Sinds kort woon ik in Brussel, maar ben afkomstig uit Melsbroek. Ik kan heel erg genieten van een keertje goed te lachen, lekker eten en drinken, maar ook van sporten. 

Ik kijk alvast uit naar komende leerrijke periode!